PYLON FARMAKON HYBRID η σύγχρονη λύση για τα Φαρμακεία!

Το PYLON Farmakon Hybrid, ήρθε και φέρνει τη νέα εποχή στην μηχανογράφηση τόσο των μεγάλων εταιριών στο χώρο της διακίνησης του φαρμάκου όσο και των μικρών αυτόνομων φαρμακείων.

Το PYLON Farmakon Hybrid, προσφέρει στον φαρμακοποιό μια all in one λύση για την καθημερινή του λειτουργία, εξασφαλίζοντας και απλοποιώντας τις διαδικασίες Συνταγογράφησης που απαιτεί ο κλάδος, καθώς και την απολύτως εξειδικευμένη διαχείριση φαρμακείου, που περιλαμβάνει διαχείριση ιστορικού ασθενών, διασύνδεση με ΗΔΙΚΑ, ετικέτες με οδηγίες από τον γιατρό και όλες τις απαραίτητες λειτουργίες. Επιπλέον, οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν στη διάθεσή τους μια εξελιγμένη και σύγχρονη εφαρμογή μέσα από την οποία μπορούν να παρακολουθούν όλες τις εμπορικές δραστηριότητες του Φαρμακείου (Παραφάρμακα, Καλλυντικά, κλπ.), με την άμεση ενημέρωση του Λογιστικού Γραφείου που τους υποστηρίζει.

Διάθεση και Υποστήριξη της Εφαρμογής
Ο κλάδος των φαρμακείων είναι μια δυναμικά αναπτυσσομένη αλλά και εξειδικευμένη αγορά, λόγω των διατάξεων που τη διέπουν. Ως εκ τούτου, χρειάζεται και η ανάλογη προσέγγιση από τους συνεργάτες που επιθυμούν να επενδύσουν στον συγκεκριμένο κλάδο.
Για αυτό το λόγο, έχουμε σχεδιάσει μια εμπορική πολιτική για το Δίκτυο των Συνεργατών μας, η οποία καλύπτει τόσο τους συνεργάτες οι οποίοι επιθυμούν να επενδύσουν στον κλάδο των φαρμακείων, παρέχοντας τους και υπηρεσίες υποστήριξης, όσο και εκείνους που επιθυμούν να συμμετέχουν μόνο σε πωλησιακό επίπεδο.

   
 

Σχετικά posts

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!